Χαιρετισμός

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου και σας απευθύνω τους πιο θερμούς συναγωνιστικούς μου χαιρετισμούς,  και τις ευχές μου για κάθε προσωπικό και οικογενειακό καλό.

Αισθάνομαι, με την ευκαιρία αυτή, την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας, για την εκτίμηση σας και για τη φιλία σας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι αυτή η σχέση που μου δίνει το κουράγιο και τη δυνατότητα να συνεχίζω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τα κοινά, για τους κοινούς μας στόχους και επιδιώξεις. Είτε αυτοί οι στόχοι αφορούν στο εθνικό μας θέμα και στα αλλά μεγάλα ζητήματα του τόπου, την οικονομία, τα κοινωνικά προβλήματα, τη νεολαία μας, την τρίτη ηλικία, το περιβάλλον, την παιδεία, την υγεία, τις δημόσιες συγκοινωνίες, τα αναπτυξιακά έργα, τις τεχνολογίες, τον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο της κοινωνίας μας.  Αλλά και τα πιο απλά, όχι όμως λιγότερο σημαντικά, τα καθημερινά, τα ανθρώπινα, τα προβλήματα που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής μας, αλλά και την προσωπική και οικογενειακή μας ευημερία και γαλήνη.

Στην ιστοσελίδα μου αυτή θα βρείτε θέσεις, απόψεις και προβληματισμούς μου πάνω σε μια σειρά από ζητήματα. Περιμένω και τις δικές σας σκέψεις και εισηγήσεις. Προσβλέπω και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε ένα παραγωγικό και ειλικρινή διάλογο. Μέσα από αυτή την ανταλλαγή απόψεων, είτε προσωπικά είτε μέσω του διαδικτύου θα μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένοι  και πιο αποτελεσματικοί στη δράση μας.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Όλα αυτά τα χρόνια, από οποιαδήποτε θέση και αν βρέθηκα, προσπάθησα με ευθύνη, συνέπεια και εντιμότητα να υπηρετήσω τον τόπο και το συνάνθρωπο μου. Πάντα στη βάση των αρχών και ιδανικών μας. Των αρχών του σοσιαλισμού, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της αγάπης. Αυτές τις αρχές και αυτούς τους στόχους θα συνεχίσω να υπηρετώ, με τη δύναμη της δικής σας στήριξης και της δικής σας συνεργασίας.

Να ‘στε όλοι και όλες καλά.

Comments are closed.

Επιλογές