Την ανάγκη στενότερης συνεργασίας του Δήμου με τα σωματεία της Λεμεσού ανέδειξε ο Ν. Νικολαΐδης

«Απαράδεκτο η αθλητομάνα Λεμεσός να στέλνει τα σωματεία της σε άλλες πόλεις»

Την ανάγκη στενότερης συνεργασίας του Δήμου Λεμεσού με όλα τα σωματεία της πόλης μας τόνισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης, μιλώντας μετά το πέρας συνάντησης με τους Γενικούς Διευθυντές του Απόλλωνα, της ΑΕΛ και του Άρη κύριους Γιώργο Παπαγιάννη, Δημήτρη Γιαννέλη και Κώστα Λυσάνδρου αντίστοιχα.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία λόγω της μεγάλης έλλειψης υποδομών και χώρων άθλησης/προπόνησης, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ακαδημίες σε όλα τα αθλήματα. Συζητήθηκε επίσης το θέμα της επιβολής δημοτικού φόρου στις αθλητικές εκδηλώσεις και οι προσπάθειες που γίνονται για την ανέγερση νέου γηπέδου από τις ομάδες της Λεμεσού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος Λεμεσού «πρέπει να είναι συνεργάτης με σωματεία της πόλης που ασκούν στην ουσία μια κοινωνική πολιτική. Χρειάζεται», πρόσθεσε, «να εξετάσουμε σφαιρικά το πρόβλημα της εξεύρεσης χώρων ώστε να ενισχύσουμε εμπράκτως τα σωματεία της Λεμεσού, αλλά και να υπάρξει στενότερη συνεργασία για θέματα αντιμετώπισης της βίας, του ρατσισμού και της νεανικής παραβατικότητας με συντονισμένες δράσεις».

Σε ότι αφορά το μεγάλο θέμα του νέου γηπέδου της Λεμεσού ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε ότι ο Δήμος Λεμεσού μαζί με τα σωματεία πρέπει να θέσουν το ζήτημα ως θέμα πρώτης προτεραιότητας και να συμβάλλουν στην όσο το δυνατό γρηγορότερη απεμπλοκή του από γραφειοκρατικές καθυστερήσεις. «Είναι απαράδεκτο η αθλητομάνα Λεμεσός να στέλνει τις ομάδες της σε άλλη πόλη για τις διεθνείς υποχρεώσεις της», τόνισε ο κ. Νικολαΐδης.

Λεμεσός, 15 Δεκεμβρίου 2016
#nn4limassol

Leave a Reply

Επιλογές