Τελικό Μήνυμα Νίκου Νικολαΐδη στους πολίτες της Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

nicos-nicolaides-teliki-proeklogiki

Αγαπητή  συμπολίτισσα,
Αγαπητέ συμπολίτη,

Την Κυριακή θα αποφασίσετε ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος σας. Θα αποφασίσετε εάν ο επόμενος Δήμαρχος θα  είναι ένας Δήμαρχος που θα βρίσκεται δίπλα σας, που θα ακούει τις απόψεις σας, που θα αποφασίζει μαζί σας. Κατά πόσον θα είναι ένας νέος Δήμαρχος με όραμα και όρεξη για την πόλης μας ή ένας Δήμαρχος που μετά από μια δεκαετία στην εξουσία και ενώ αποφάσισε να μην είναι ξανά υποψήφιος, υπέκυψε σε κομματικές πιέσεις.

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από δέκα χρόνια ήρθε η ώρα να δούμε περισσότερο τις συνοικίες μας και να λύσουμε τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν καθημερινά. Αυτές είναι οι εκλογές των συνοικιών από την Αγία Φύλα μέχρι το Ζακάκι.  Η δική μας πρόταση είναι να δώσουμε συνέχεια στην ανάπτυξη με τρόπο ολοκληρωμένο και ισόρροπο. Η δική μας πρόταση είναι να προχωρήσουμε με 5ετές πλάνο έργων για την κάθε συνοικία ξεχωριστά.

Μετά από δέκα χρόνια ήρθε η ώρα να δώσουμε λύσεις και στα προβλήματα του κυκλοφοριακού και της έλλειψης χώρων στάθμευσης. Να αντιμετωπίσουμε επιτέλους το πρόβλημα με τα νερά της βροχής που πνίγουν τις γειτονιές μας και κάνουν τους δρόμους μας μικρούς ποταμούς. Να φροντίσουμε για την καθαριότητα, τα πάρκα, τα ψηλά δημοτικά τέλη, την ελλιπή αστυνόμευση. Να νοικοκυρέψουμε το Δήμο μας εφαρμόζοντας σύγχρονες αρχές  εταιρικής διακυβέρνησης και χρηστής διοίκησης. Να αξιοποιήσουμε με μεγαλύτερο δυναμισμό τις ευκαιρίες για ισόρροπη ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσα από τη στενότερη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Να σταθούμε δίπλα στους οργανωμένους φορείς του αθλητισμού και του πολιτισμού της πόλης μας. Ήρθε η ώρα να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη.

Ο στόχος μας παραμένει ένας: μια Λεμεσός πρωτοπόρα και ξεχωριστή, για όλους τους κατοίκους της και παράδειγμα για όλη την Κύπρο.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας ζητώ να πορευθούμε μαζί. Για τη Λεμεσό μας. Γιατί μπορούμε καλύτερα. Γιατί μετά από δέκα χρόνια έχουμε ανάγκη την αλλαγή.

Νίκος Νικολαΐδης
Λεμεσός, 16 Δεκεμβρίου 2016
#nn4limasasol

 

Leave a Reply

Επιλογές