Συνάντηση του Ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου Λεμεσού Ν. Νικολαΐδη με τον Πρόεδρο και τον Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ

Στο ΤΕΠΑΚ ο Νίκος Νικολαΐδης για παρουσίαση προτάσεωνΟ Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης συναντήθηκε χτες 26/9/16 με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ κύριο Στάθη Παπαδάκη, και στη συνέχεια, μαζί με ομάδα συνεργατών του, με τον Πρύτανη κύριο Ανδρέα Αναγιωτό, τους Αντιπρυτάνεις κυρίους Διόφαντο Χατζημιτσή και Φώτη Παναγίδη, και το Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών κύριο Κώστα Χόππα.

Κατά τις συναντήσεις ο Νίκος Νικολαΐδης παρουσίασε τις προτάσεις και προτεραιότητες του για τη Λεμεσό. Έγινε στη συνέχεια ανταλλαγή απόψεων και εκτενέστερη αναφορά και συζήτηση για θέματα που αφορούν το ΤΕΠΑΚ και γενικότερα την ανώτατη εκπαίδευση στη Λεμεσό.

Ο Νίκος Νικολαΐδης εξέφρασε την εκτίμηση του  προς τους συνομιλητές του για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν στη Λεμεσό. Συνεχίζοντας, τόνισε την ανάγκη να υπερπηδηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να συνεχιστεί με γοργότερους ρυθμούς το πρόγραμμα ανάπτυξης του πανεπιστημίου τόσο σε θέματα ακαδημαϊκής ολοκλήρωσης όσο και σε θέματα κτιριακών υποδομών και εξοπλισμού. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την καλύτερη δυνατή πορεία του ΤΕΠΑΚ είναι το δίπτυχο ακαδημαϊκή αρίστευση και χρηστή διοίκηση.

Ο Νίκος Νικολαΐδης ανέφερε στη συνέχεια ότι αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει διαχρονικά τη Λεμεσό, είναι ο πολιτισμός της, τα γράμματα και οι τέχνες και πρέπει να διαφυλάξουμε και να προωθήσουμε ακόμα περισσότερο αυτή την κληρονομιά. Το ΤΕΠΑΚ είναι ένας πολύ σημαντικός στρατηγικός συνεργάτης της Λεμεσού στην προσπάθεια της για ενίσχυση και προώθηση των γραμμάτων και των τεχνών στην πόλη μας.  Ταυτόχρονα το ΤΕΠΑΚ μπορεί να αποτελέσει το βασικότερο τεχνικό σύμβουλο της πόλης μέσα από τη δυνατότητα του να παρέχει επιστημονικά τεκμηριωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στο δήμο για μια πλειάδα θεμάτων. Αυτή η κοινή πορεία αρμονικής και εποικοδομητικής αλληλεπίδρασης πανεπιστημίου και πόλης πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο για το καλό και της ακαδημαϊκής και φοιτητικής κοινότητας αλλά και της πόλης ολόκληρης.

Λεμεσός 27/9/16

Leave a Reply

Επιλογές