Μήνυμα αλλαγής στο Δήμο Λεμεσού

minima-allagis

Με την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τη Λεμεσό μας, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον φίλο Ανδρέα Μιχαηλίδη που πρότεινε την υποψηφιότητα μου για τη Δημαρχία της Λεμεσού. Ο Αντρέας Μιχαηλίδης επιβεβαίωσε ότι πάνω από τις προσωπικές ατζέντες βάζει το συλλογικό καλό και αποτελεί παράδειγμα ήθους και πολιτικής συμπεριφοράς. Ευχαριστώ επίσης τον περιβαλλοντολόγο, αγωνιστή της Δημοκρατίας και άνθρωπο των Τεχνών Γόρη Γρηγοριάδη ο οποίος με τίμησε υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα μου.

Με την ευκαιρία αυτή εκφράζω ξανά την εκτίμηση μου προς τα κόμματα τα οποία στηρίζουν την προοπτική να υπάρξει αλλαγή στο Δήμο Λεμεσού μετά από δέκα χρόνια. Ευχαριστώ τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του ΔΗΣΥ, της Αλληλεγγύης και των Οικολόγων, αλλά και τους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων και όσους απείχαν από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και σήμερα υποστηρίζουν την προοπτική της αλλαγής στο Δήμο Λεμεσού.

Μιλώντας καθημερινά με δεκάδες συμπολίτες μας, γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι ήρθε η ώρα της ανανέωσης. Ήρθε η ώρα μετά από δέκα χρόνια να προχωρήσουμε με έργα ανάπτυξης για όλη τη Λεμεσό, να λύσουμε χρόνια προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες ανάπτυξης για νέες θέσεις εργασίας.

Δέκα χρόνια είναι πολλά, καιρός για αλλαγή.

Λεμεσός, 18 Νοεμβρίου 2016
#nn4limassol

Leave a Reply

Επιλογές