8 χρόνια χωρίς το Παττίχειο ήταν πολλά

pattixeio-nicolaides

Η επαναλειτουργία του ανακαινισμένου Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου είναι ένα σημαντικό γεγονός για την πόλη μας.

Η Λεμεσός εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο αείμνηστο Νίκο Παττίχη, η δωρεά του οποίου έκαμε κατορθωτή την απόκτηση από το Δήμο Λεμεσού ενός δημοτικού θεάτρου.

Με την κατάλληλη διοίκηση και σχεδιασμό το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο πρέπει να λειτουργήσει ως ένας πολιτιστικός φορέας ουσιαστικής συμβολής στη διαμόρφωση και υλοποίηση της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου Λεμεσού. Σε συνεργασία με όλους τους οργανισμούς και ομάδες πολιτιστικής δραστηριότητας στη Λεμεσό, θα πρέπει να αποτελέσει το όχημα για αναβάθμιση, στήριξη και προβολή των πολύ μεγάλων δυνατοτήτων πολιτιστικής δημιουργίας των ανθρώπων των γραμμάτων και τεχνών της πόλης μας. Τελικός αποδέκτης των δραστηριοτήτων του Παττιχείου είναι πάντα οι πολίτες της πόλης μας που αναμένουν παραστάσεις ψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα προσιτές στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης μας.

Ευχόμαστε το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο να έχει ένα λαμπρό μέλλον και να αποτελέσουν παρελθόν  οι αδυναμίες και ανεπάρκειες που στέρησαν από τους δημότες της Λεμεσού το δημοτικό τους θέατρο για 8 ολόκληρα χρόνια.

Λεμεσός, 21 Νοεμβρίου 2016
#nn4limassol

Leave a Reply

Επιλογές