Παραδόθηκαν καθίσματα ασφάλειας αυτοκινήτου σε μαθητές της προδημοτικής, 11-02-2010

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Νίκος Νικολαΐδης και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέας Δημητρίου επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Δημοτικό Νηπιαγωγείο Αγίου Αντωνίου, στη Λευκωσία, και παρέδωσαν καθίσματα ασφαλείας αυτοκινήτου σε 27 παιδιά της προδημοτικής.

Μιλώντας σε εκδήλωση στο σχολείο, ο κ. Νικολαΐδης είπε ότι στόχος είναι να δοθούν καθίσματα ασφαλείας σε όλα τα παιδιά της προδημοτικής των δημόσιων νηπιαγωγείων.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν καθίσματα σε 6.812 παιδιά. Με αυτό, είπε ο κ. Νικολαΐδης, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα για τη σημασία της οδικής ασφάλειας. Πρόκειται, πρόσθεσε, για την πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Έτους Οδικής Ασφάλειας που εξήγγειλε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, με προσωπική μάλιστα εμπλοκή του στις εκδηλώσεις αυτές που είναι αφιερωμένες στους νέους και στα παιδιά.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο κ. Δημητρίου υπογράμμισε ότι η ψυχολογία της οδικής ασφάλειας αρχίζει από τη νεαρή ηλικία γι΄ αυτό και το Υπουργείο Παιδείας εισηγήθηκε την προσφορά καθισμάτων για τα παιδιά της προδημοτικής.

Leave a Reply

Επιλογές