Μια νέα πολιτιστική πρόταση για τη Λεμεσό

Με ανοιχτές συγκεντρώσεις και δημόσιο διάλογο με τους πολίτες και οργανωμένους φορείς  συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης με στόχο την από κοινού διαμόρφωση του προγράμματος του. Μεθαύριο Τρίτη, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Διαμορφώνοντας μια νέα πολιτιστική πρόταση για τη Λεμεσό», στο αμφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης στο ΤΕΠΑΚ.

Εισηγήσεις για το θέμα θα καταθέσουν η σοπράνο και καλλιτεχνική διευθύντρια Λυρικής Σκηνής Λεμεσού Ιόλη Μουστερή, ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Βήχας, η εικαστικός Χριστίνα Παπακυριακού, ο ηθοποιός Γιώργος Κυριάκου και η χορεύτρια και δασκάλα μπαλέτου Ελένη O’ Keefe. Μετά τις εισηγήσεις των καλλιτεχνών θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις από ανθρώπους και οργανωμένους φορείς του πολιτισμού της Λεμεσού και διαβούλευση με τους δημότες της πόλης. Συντονιστής στην εκδήλωση θα είναι ο αρχιτέκτονας Μάριος Δ. Χριστοφίνης.

Όλες οι απόψεις, προτάσεις και εισηγήσεις θα αξιολογηθούν και θα αποτελέσουν τις κατευθυντήριες γραμμές για τη δημαρχία του Νίκου Νικολαΐδη ώστε να αναδειχθεί αφενός ο πολιτιστικός πλούτος της Λεμεσού και αφετέρου να στηριχθούν οι άνθρωποι των Τεχνών με έμπρακτο τρόπο.

 

Λεμεσός, 16 Οκτωβρίου 2016

#nn4limassolnnnnnn1

Leave a Reply

Επιλογές