Ευχαριστίες για την στήριξη του κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών

Η απόφαση της Επαρχιακής Συνέλευσης των μελών του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Λεμεσού για στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας μου για τη Δημαρχία της Λεμεσού με τιμά ιδιαίτερα.

Το γεγονός ότι και η απόφαση των Οικολόγων για υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας μου λήφθηκε μακριά από κομματικές συναλλαγές και με μόνο γνώμονα το καλό της Λεμεσού, ενισχύει την κοινή μας προσπάθεια για μια σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα αξιοποιεί με τρόπο αποτελεσματικό τα πολλά πλεονεκτήματα της πόλης μας.

Είναι κυρίαρχη η άποψη ότι ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε την εικόνα της πόλης των δύο ταχυτήτων, να επιλύσουμε σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής των δημοτών από το Ζακάκι μέχρι την Αγία Φύλα σε όλη τη Λεμεσό.

Είμαι βέβαιος ότι με τη στήριξη και τη συνεργασία και του Κινήματος Οικολόγων μπορούμε να κτίσουμε μια νέα δυναμική και ένα νέο όραμα για την πόλη μας.

Με την ευκαιρία αυτή εκφράζω τη βαθιά μου εκτίμηση προς τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Κινήματος με τους οποίους μας συνδέει διαχρονική σχέση φιλίας και σεβασμού.

Λεμεσός, 14 Οκτωβρίου 2016

#nn4limassolnn

Leave a Reply

Επιλογές