Ευχαριστίες για την στήριξη από το Κίνημα Αλληλεγγύης

Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητική τη χτεσινή απόφαση του Κινήματος Αλληλεγγύη για υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας μου. Σημειώνω με ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι και το Κίνημα Αλληλεγγύη έλαβε την απόφαση του  μακριά από κομματικά παζάρια και πάρε-δώσε πίσω από κλειστές πόρτες.

Η απόφαση του Κινήματος επιβεβαιώνει τη δυναμική η οποία αναπτύσσεται καθημερινά και ενισχύει την προοπτική για αλλαγή σκυτάλης μετά από δέκα χρόνια στο Δημαρχείο Λεμεσού.

Επιβεβαιώνεται η άποψη των δημοτών της Λεμεσού ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε τη ξεχασμένη Λεμεσό, να λύσουμε προβλήματα που συσσωρεύτηκαν και να ανταποκριθούμε θετικά στις νέες προκλήσεις για μια Λεμεσό πραγματικά ξεχωριστή και πρωτοπόρα. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε εκσυγχρονισμό του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εφαρμόζοντας κανόνες χρηστής διοίκησης, διαφάνειας και διαβούλευσης.

Με την ευκαιρία αυτή εκφράζω την βαθιά μου εκτίμηση στην συμπολίτισσα Πρόεδρο, στα στελέχη και στα μέλη του Κινήματος Αλληλεγγύης και τους διαβεβαιώνω ότι, όπως έπραξα σε όλη μου την πολιτική διαδρομή, θα συνεχίσω να εργάζομαι με γνώμονα το συμφέρον και την ευημερία των πολιτών.

Λεμεσός, 28 Οκτωβρίου 2016

#nn4limassolnn

Leave a Reply

Επιλογές