Επίσκεψη του Νίκου Νικολαΐδη στην Παλώδια

Ο Βουλευτής Λεμεσού Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Νίκος Νικολαΐδης, μέσα στα πλαίσια των επισκέψεών του στις κοινότητες της Επαρχίας Λεμεσού, για συζήτηση και μελέτη τοπικών προβλημάτων, επισκέφθηκε την κοινότητα Παλώδιας, στην οποία πραγματοποιήθηκε περιφερειακή σύσκεψη των κοινοτήτων Παλώδια, Παραμύθα και Σπιτάλι.

Η σύσκεψη έγινε την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013, στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Παλώδιας, στην παρουσία των Προέδρων και μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων της Παλώδιας και  Σπιταλίου, καθώς και κατοίκων των κοινοτήτων. Τους παρευρισκόμενους απασχόλησαν μεταξύ άλλων η ανάγκη αναθεώρησης των πολεοδομικών ζωνών των τριών κοινοτήτων, τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη μείωση της κρατικής χορηγίας στις κοινότητες, η αντιμετώπιση των πολυσύνθετων προβλημάτων που προκύπτουν από την ύπαρξη του Βατί αλλά και των δύο στρατοπέδων της περιοχής και η ανάγκη παροχής αντισταθμιστικών μέτρων στις κοινότητες που επηρεάζονται.

Επίσης ο κοινοτάρχης Παλώδιας ανέδειξε, μεταξύ άλλων, αιτήματα που αφορούν την κοινότητά του, όπως η ανάγκη κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων σε περιοχές της κοινότητας, αιτήματα για δημιουργία περιφερειακού αστυνομικού σταθμού και περιφερειακού ιατρικού κέντρου, καθώς και η ανάγκη ενίσχυσης των δυνατοτήτων πυρόσβεσης που έχει η κοινότητα.

Ο κ. Νικολαΐδης, με τη σειρά του τόνισε ότι κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες της περιοχής, καθώς επίσης και την αναγκαιότητα των αναπτυξιακών έργων που τις αφορούν. Ανέδειξε επίσης τη σημασία των τριών κοινοτήτων και τις προοπτικές ανάπτυξης που έχουν. Παράλληλα ανέφερε ότι θα συμβάλει θετικά με κάθε τρόπο, τόσο προς αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων αλλά και προς την υλοποίηση όσο το δυνατό πιο γρήγορα των διάφορων έργων που προγραμματίζονται στις κοινότητες.

Γραφείο Βουλευτή Κ.Σ. ΕΔΕΚ Λεμεσού

Νίκου Νικολαΐδη

Leave a Reply

Επιλογές