Δήλωση Ν. Νικολαΐδη μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του

nicolaides-goris-mihailides

nicos-nicolaides

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα εκτίμησης προς όλους τους συμπολίτες μου. Ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας για τη Λεμεσό μας.

Μετά από 10 χρόνια, προχωράμε σε μια νέα πορεία ανάπτυξης κα προόδου, με τρόπο ισόρροπο και ουσιαστικό για όλη την πόλη και για όλους τους κατοίκους της. Είναι η ώρα για αλλαγή, να αλλάξουμε προτεραιότητες, να βάλουμε τον πολίτη στο επίκεντρο, να λύσουμε τα πολλά καθημερινά προβλήματα που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής μας, να κλείσουμε το χάσμα μεταξύ παραλιακού και συνοικιών και να εφαρμόσουμε χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση.

Ευχαριστώ τα κόμματα που στηρίζουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου, το ΔΗΣΥ, την Αλληλεγγύη και το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία πολιτών, όπως επίσης και της κινήσεις και ομάδες πολιτών που συντάσσονται με την προσπάθεια μας.

Η Λεμεσός δεν είναι μόνιμη αποκλειστικότητα για κανέναν, αλλά ανήκει σε όλους ανεξαίρετα τους δημότες της. Μαζί με τους συμπολίτες μου θα δουλέψουμε με όρεξη και όραμα για ένα καλύτερο παρόν και ένα λαμπρότερο μέλλον για την πόλη μας.

Λεμεσός, 17 Νοεμβρίου 2016
#nn4limassol

Στην υποβολή υποψηφιοτήτων με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ΔΗΣΥ

Στην υποβολή υποψηφιοτήτων με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ΔΗΣΥ

Στη σημερινή υποβολή υποψηφιοτήτων με τον Επαρχιακό Γραμματέα των Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών

Στην υποβολή υποψηφιοτήτων με τον Επαρχιακό Γραμματέα των Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών

nicolaides-allileggii

Στην υποβολή υποψηφιοτήτων με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Κινήματος Αλληλεγγύης

Leave a Reply

Επιλογές